Rólunk

A hallókészülék csak egy darab elektronikai eszköz.
Az, hogy mit hozunk ki belőle a pontos vizsgálatokkal és beállítással: ebben van óriási különbség!
A jó választáshoz, a jó beállításhoz kell tapasztalat, tudás és kitartás. Jó beállítás híján viszont a legdrágább hallókészülék is végezheti a fiókban.

Hiszünk benne, hogy ezek azok az értékek, ez az a hozzáállás, ami miatt a Med-Hom-nak soha nem volt párja a környéken, és mindent megteszünk azért, hogy ez a jövőben is így maradjon.

A Med-Hom nem egy átlagos ceglédii hallókészülék szaküzlet, hanem egy szívvel-lélekkel vitt családi vállalkozás, ahol minden munkánk arról szól, hogy a hozzánk betérő hallássérült ügyfél boldogan és elégedetten távozzon. Hiszünk abban, hogy munkánkkal teljessé tudjuk tenni a hozzánk betérők életét, akár hallókészülék ellátás, akár hallásgondozás, vagy egyszerű hallásvizsgálat a feladat.

Partnereink

Tisztában vagyunk azzal, hogy ahány ember, annyiféle hallás, és még többféle igény létezik. Ezért törekedtünk arra, hogy a lehető legnagyobb választékot biztosítsuk hozzánk látogatónknak, hogy lehetősége legyen megtalálni az életvitelének legmegfelelőbb hallókészüléket.

Gyakran ismételt kérdések

Sokan nem mernek kérdezni az egészségünkkel kapcsolatban orvosunktól, mert félnek, hogy butaságot kérdeznek. Nyugodjunk meg, az egészségünkkel kapcsolatban soha nem tudunk rosszat kérdezni!
Íme, ezek a leggyakoribb kérdések, amelyek a hallásjavítással kapcsolatban elhangzanak egy hallásgondozó rendelőben.

Foglaljon ingyenes hallásvizsgálatra időpontot nálunk még ma, hogy közelebb jusson a tökéletes hallás élményéhez!