Rólunk

A hallókészülék csak egy darab elektronikai eszköz.
Az, hogy mit hozunk ki belőle a pontos vizsgálatokkal és beállítással: ebben van óriási különbség!
A jó választáshoz, a jó beállításhoz kell tapasztalat, tudás és kitartás. Jó beállítás híján viszont a legdrágább hallókészülék is végezheti a fiókban.

Hiszünk benne, hogy ezek azok az értékek, ez az a hozzáállás, ami miatt a Med-Hom-nak soha nem volt párja a környéken, és mindent megteszünk azért, hogy ez a jövőben is így maradjon.

A Med-Hom nem egy átlagos ceglédii hallókészülék szaküzlet, hanem egy szívvel-lélekkel vitt családi vállalkozás, ahol minden munkánk arról szól, hogy a hozzánk betérő hallássérült ügyfél boldogan és elégedetten távozzon. Hiszünk abban, hogy munkánkkal teljessé tudjuk tenni a hozzánk betérők életét, akár hallókészülék ellátás, akár hallásgondozás, vagy egyszerű hallásvizsgálat a feladat.

A megnyitás óta sem ültünk ölbe tett kézzel. Pontosan láttuk, hogy a hallókészülék és hallásvizsgáló technológia rohamosan változik, és mi is csak akkor tudunk lépést tartani, ha eszközeinket és szakmai tudásunkat folyamatosan frissen tartjuk.

Ennek érdekében megtettük a szükséges lépéseket:

  • Modernizáltuk a műszereinket, egyre több európai színvonalú vizsgáló berendezést és a minőségi szakmai munkát lehetővé tevő hallókészülék beállító eszközt vásároltunk.
  • Folyamatosan bővítettük szakmai tudásunkat külföldön és belföldön, hogy korszerű ellátást tudjunk biztosítani.
  • Az elsők között végeztük el a Magyarországra bevezetett legújabb, hallókészülék akusztikus képzést, így mi állítjuk be a hozzánk érkezők hallókészülékét is.

A Med-Hom kiváló audiológus, orvosi és hallásakusztikus háttérrel látja el a pácienseit, akiknek nem kell több helyen sorban állniuk, a teljes ellátást helyben kaphatják meg:

  • a teljes körű hallásvizsgálatot,
  • a hallókészülék kiválasztást,
  • a próbahordást,
  • a hallásgondozást,
  • a hallókészülék kiegészítő ellátást és szervizt.

Partnereink

Tisztában vagyunk azzal, hogy ahány ember, annyiféle hallás, és még többféle igény létezik. Ezért törekedtünk arra, hogy a lehető legnagyobb választékot biztosítsuk hozzánk látogatónknak, hogy lehetősége legyen megtalálni az életvitelének legmegfelelőbb hallókészüléket.

Gyakran ismételt kérdések

Sokan nem mernek kérdezni az egészségünkkel kapcsolatban orvosunktól, mert félnek, hogy butaságot kérdeznek. Nyugodjunk meg, az egészségünkkel kapcsolatban soha nem tudunk rosszat kérdezni!
Íme, ezek a leggyakoribb kérdések, amelyek a hallásjavítással kapcsolatban elhangzanak egy hallásgondozó rendelőben.

elolvasom

Foglaljon ingyenes hallásvizsgálatra időpontot nálunk még ma, hogy közelebb jusson a tökéletes hallás élményéhez!

Időpontot kérek