Hallókészülék szakrendelés

Igen kellemetlenné válhat számos szituáció, mikor arról van szó, hogy nem értjük, nem halljuk tökéletesen beszélőpartnerünket, mert a fülünkkel probléma van. Pedig sajnos már egy igen egyszerű fülprobléma is okozhat hallásromlást: elég ha csak a lerakódott fülzsírra gondolunk: nem nagy probléma, mégis rengeteg bosszúságot okozhat.

Fülünk nemcsak a jó hallásért, hanem az egyensúlyozásért is felel, így igen fontos szerepet játszik az életünkben.

Az egyre fejlődő technikáknak köszönhetően ma már azok is teljes mértékben élvezhetik a hangok sokszínűségét, akiknek valamilyen probléma folytán csökkent a hallása. A hallókészülékek ma már a legmodernebb technológiával készülnek és kicsiny alakjuknak köszönhetően könnyen elrejthetőek.

Most itt az idő, hogy általánosan szóljunk ezekről a termékekről és, hogy visszahozzuk mindenki számára a hallás örömét.

 

Hogyan néz ki?

A hallókészülék a hanghullámokat képes felerősíteni, így segítséget nyújthat azok számára, akik közepes vagy nagyfokú halláscsökkenéstől szenvednek, mivel a kis kütyü segítségével tisztábban hallhatják a környezet hangjait.

Ma már hihetetlenül széles körű a választék e termékek terén, azonban a készülékek számos dologban megegyeznek: mindegyikük tartalmaz egy miniatűr mikrofont, egy erősítőt és hangszórót, illetve elemeket. Az viszont már típustól függ, hogy mennyire képesek szűrni vagy blokkolni a háttérzajokat vagy a nagy zajban csökkenteni az erősítést illetve hangosítani, ha szükséges.

Az is változó, hogy a hallókészüléket csak az egyik vagy mindkét fülben viseli a páciens.

A készüléket a szakorvossal együtt kell kiválasztani, mert csak ő tudja javasolni a megfelelő darabot, amely akusztikai paramétereit a beteg halláscsökkenésének a leginkább megfelelnek.

A legmodernebb készülékek és tartozékok széles választékával várjuk hétfőtől péntekig. Szakképzett munkatársaink hozzáértő segítséget nyújtanak Önnek!

Start typing and press Enter to search