Phonak

A Phonak több mint 70 éve elkötelezett a csúcstechnológiás hallási megoldások fejlesztése, gyártása és forgalmazása mellett.

Az iparág vezető szolgáltatójaként a felhasználók életét alapjaiban megváltoztató hallássegítő megoldások legszélesebb kínálatát nyújtjuk. A gyermekkori hallásveszteségtől a nagyfokú-súlyos hallásveszteségig minden esetben elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy olyan hallássegítő megoldásokat hozzunk létre, melyek oly módon változtatják meg az emberek életét, hogy társadalmilag és érzelmileg teljes életet élhessenek.

Hisszük, hogy életeket változtatunk meg, és olyan világot teremtünk, ahol mindenki számára teljesül a “Life is on”!

Tovább a gyártó oldalára »

Danavox

Magyarországon a Danavox termékek több mint 40 éve elérhetőek.

1993-ban dán-magyar vegyes vállalatként, Danavox-H Kft. néven alakult cégünk, mely mára önálló és 100 %-osan magyar tulajdoni háttérrel működik.

Vállalkozásunk jelenleg a Danavox, ReSound, GN ReSound termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, valamint szakszervize.

Tovább a gyártó oldalára »

Signia

A világ egyik vezető hallókészülék-gyártója vagyunk. A Sivantos Csoporthoz tartozó vállalatok világszerte kiszolgálják a hallókészülék-specialistákat, sok országban piacvezető szerepet értek el.

Magyarországon a Siemens, Signia és Audio Service márkákat kínáljuk ügyfeleinknek.

Tovább a gyártó oldalára »

Mediszintech

Magyarországon egyedüliként, komplett megoldásokat kínálunk az audiológia minden területén: hallókészülékek, implantátumok (CI és BAHS), hallásdiagnosztikai műszerek.

Alapvető célunk ügyfeleink életminőségének javítása, ezért szakembereink folyamatosan lépést tartanak a terület legfrissebb kutatási eredményeivel és az ezekből következő technológiai innovációkkal.

Tovább a gyártó oldalára »

Starkey

A Starkey Hearing Technologies egy magántulajdonban álló, globális hallástechnológiai vállalat, melynek székhelye Eden Prairie-ben, Minnesota államban van az Egyesült Államokban. A Starkey a világ 22 országában működtet létesítményeket.

A Starkey a világon 100-nál is több piacon van jelen. A vállalat a hallókészülékek öt külön márkanév alatt fejleszti, gyártja és értékesíti: Audibel, AudioSync, NuEar, MicroTech, valamint eredeti márkája, a Starkey.

Tovább a gyártó oldalára »

Microsonic

Cégünk filozófiája, hogy termékeink segítsék azokat az embereket, akik fontosnak tartják azt, hogy foglalkozzanak egészségük védelmével, illetve a környezetükben, különböző élethelyzetükben a lehető legjobb, legkomfortosabb hallásélményt biztosítsák saját maguk számára.

Folyamatosan megújuló alapanyagainkkal, technológiánkkal és innovatív termékek gyártásával segítünk mindenkinek életminőségének megtartásában akár a zajvédelem ipari területéről, akár a zenével kapcsolatos felhasználókról beszélünk.

Tovább a gyártó oldalára »

Widex

A Widex 1956-ban Dániában, egy családi vállalkozásként indult. Mára a világ egyik vezető hallókészülék gyártó vállalata. Világszerte több mint 100 országban értékesítenek Widex hallókészüléket.

Digitális technológiánk fejlesztése igen magas szinten történik, ezzel népszerűségre tettünk szert, és kivívtuk, hogy a piac egyik leginnovatívabb gyártójaként tartsanak számon minket.

Célunk olyan hallókészülékek tervezése, mely egyszerűen használhatók, észrevehetetlenül épülnek be a mindennapokba és természetes hangzást biztosítanak.

Tovább a gyártó oldalára »

Start typing and press Enter to search